Web Development

PHP este un limbaj de programare ce a fost creat la inceput ca fiind o platforma simpla de scripting numita "Personal Home Page", folosita initial pentru realizarea paginilor web dinamice. Acest limbaj de programare se inglobeaza in codul HTML si permite crearea aplicatiilor independente. Se numara printre cele mai importante limbaje de programare web.
Drupal este un software de management al continutului, care este folosit de multi dezvoltatori web si in multe aplicatii pe care tu le utilizezi zi de zi. Principala sa caracteristica este reprezentata de modulele dispnibile pentru acest software. Ele au ca si scop principal extinderea capabilitatilor de baza si adaugarea de noi caracteristici sau personalizarea aspectului.
Wordpress este un CMS pentru publicarea blogurilor. Platforma este realizata in limbajul PHP si este folosita pentru gestionarea bazaelor de date. La fel ca si Drupal, Wordpress dispune de numeroase plugin-uri care extind functionalitaile.
Pentru realizarea site-urilor folosim ca si limbaje de programare ultimele versiuni de HTML si CSS. Pe langa aceste doua limbaje de programare, utlizam framework-ul Botstrap , oferindu-ne mai multa eficienta si rapiditate.
Testarea de tip A/B este o modalitate rapida de a creste numarul conversiilor. Pe scurt, aceasta metoda presupuna testarea a doua versiuni de webpages sau aplicatii pentru a determina care performeaza mai bine. Este un experiment esential unde doua sau mai multe variante a unei pagini sunt aratate in mod aleator utilizatorilor.
Ai produse de vanzare si nu stii cum sa le vinzi cat mai usor si totodata sa le faci si promovare? Venim noi cu solutia ideala! Lasa-ne sa iti cream un magazin online, in care it poti expune produsele si serviciile intr-un mod care te face sa fii cat mai aproape de clientii tai!