Web Design

Oferim prin serviciile noastre un web design modern, calitativ si dispunem de o multitudine de instrumente prin care site-ul tau poate arata cat mai profesionst. Avem la dispozitie de o suita de fonturi noi si moderne, care pot oferi un design stilat, atent creat, alaturi de imagini si stiluri responsive, ce se adapteaza in functie de device-urile folosite de catre utilizatori. Meniurile pe care le utilizam sunt compacte, iar design-ul site-urilor este adaptabil in functie de rezolutiile utilizate. Pe scurt, putem spune ca tinem pasul cu evolutia tehnologiilor, dar si cu preferintele utilizatorilor.
Interfata responsive permite adaptabilitatea site-ului in functie de marimea ecranului folosit de catre utilizatori, astfel incat ofera o experienta placuta din punct de vedere practic, cat si vizual. Tinand cont de expansiunea utilizarii telefoanelor mobile, acest aspect este unul important, poate chiar vital, caci daca desfasurati o afacere online, majoritatea platilor si comenzilor vor fi efectuate de pe un device mobil. Imaginati-va experienta pe care o poate trai un utilizator pe un site neadaptabil. Acesta poate renunta la realizarea comenzii din simplul motiv ca interfata website-ului este una complicata, non-responsive si haotica. Pe langa aceste motive, un site cu o interfata responsive va poate creste scorul SEO, acesta permitandu-va o vizibilitate cat mai ridicata pe motoarele de cautare.
UX sau User Experience se ocupa cu imbunatatirea experientei utilizatorului, prin modificarea si actualizarea continutului, imbunatatirea structurii si cercetarea sistemelor utilizate. Acesta urmareste o utilizare facila de catre clienti si este un task ce necesita procese complexe. UI sau User Interface se preocupa cu aspectul, imaginea pozitiva a site-ului, interactivitatea cu produsul sau serviciul. Se urmareste ca utilizatorul sa se simta confortabil si sa aiba un sentiment placut la folosirea serviciului.
Pentru ca stim ca doresti sa iesi din multime, noi iti sugeram sa ne transmiti ideile tale originale si astfel le vom transforma in realitate! Oferim o atentie deosebita fiecarui client in parte si ne concentram asupra tuturor sugestiilor primite! Ofera o imagine pozitiva afacerii tale creandu-i un logo sau un brand personal. Acesta reprezinta cartea de vizita a afacerii tale, asa ca iti oferim o identitate vizuala brandului tau, care il va face recunoscut de catre clienti!
Fie ca este vorba despre ilustratii, vectori, design 3D sau simple bannere in Photoshop, stim ca ceea ce vad clientii tai este mai mult decat important! Nu conteaza daca vorbim despre brosuri, reclame, harta site-ului sau simple flyere – suntem dispusi sa iti oferim cea mai buna calitate si sa tinem cont de ideile clientilor nostri!