Web Design

Cand vine vorba despre web design, unii prefera site-uri simple si elegante, in timp ce altii vor design-uri inovative. Iti oferim site-uri web personalizate, indiferent de tematica aleasa de tine. Fie ca este vorba despre un magazin online, un blog sau doar o pagina de prezentare, noi avem multe idei si suntem siguri ca o sa gasim una care sa ti se potriveasca si tie!

Credem ca prima impresie este cea mai importanta, asa ca dorim sa oferim un aspect placut si o interfata facila pentru utilizatori. Din acest motiv, imediat dupa crearea si implementarea site-ului, iti facem cadou o sedinta in care iti vom explica modalitatile de content management ale site-ului, pentru o utilizare cat mai accesibila!

Aducem profesionalism si eficienta in afacerea ta! Ai incredere in noi si iti vom transforma ideile in realitate!

Web Development

Cauti cele mai bune servicii de Web Development? Alphatech-ltd este solutia potrivita pentru tine! Cunostintele web developerilor nostri in cele mai actuale si cerute limbaje de programare ne permit sa construim proiecte complexe care au la baza o buna comunicare si un feedback excelent de la clientii din diferite parti ale lumii.

Atunci cand vorbim despre web development, ne referim la dezvoltarea codului initial, cu tot ceea ce presupune el: implementarea codului client-side/server-side, administrarea securitatii site-ului si a retelei, pastrarea legaturii cu clientul, scrierea de continut, etc.

Static sau dinamic? Este doar alegerea ta! Spune-ne si vom implementa!

SEO & PPC/PPM

SEO consta intr-un proces complex de optimizare a site-urilor web prin care se urmareste pozitionarea cat mai favorabila in rezultatele motoarelor de cautare prin folosirea anumitor cuvinte cheile ale site-ului, reprezentative pentru produsul sau serviciul pe care acesta il ofera.

Gama noastra variata de servicii pe care le propunem, include si optimizarea SEO si serviciile PPC/PPM. Scopul acestui serviciu este de a va creste popularitatea brandului (prin crearea unei imagini memorabile asupra lui) si de a va creste vanzarile.

In perioada actuala, SEO a devenit un element esential pentru afacerile online, mai ales in cazurile in care costurile promovarii pe alte canale este foarte ridicat sau nu exista buget dedicat.

PPC sau Pay per Click consta in plata per click pentru un anunt publicat pe website-uri de interes (Facebook, Google, website-uri terte) si afisat in mod sistematic sau permanent, pe cand PPM sau Pay per Mille se refera la cateva aspecte putin mai diferite. In cazul anunturilor PPM, plata se face la fiecare 1000 de afisari (nu si click-uri). PPC sau PPM, scopul este acelasi: se urmareste atragerea clientilor potentiali pe site prin intermediul link-urilor continute de anunt.