SEO

Auditul SEO presupune o analiza completa a tuturor elementelor care sunt legate de nivelul de vizibilitate pe motoarele de cautare ale website-ului tau. Un rezumat complet a auditului SEO iti ofera o intelegere aprofundata a problematicii pentru care site-ul tau nu genereaza trafic sau vanzari. Ne ocupam de crearea textelor pentru campaniile publicitare, cat si de cea a bannerelor de pe site-urile care se afla in parteneriat cu Google. Serviciile Google Adwords mai presupun si optimizarea SEO, auditarea Web Analytics, care identifica cele mai bune oportunitati de promovare pentru cresterea vanzarilor.
Daca in trecut accentul se punea pe multitudinea de vizitatori ai site-ului, in ziua de astazi se pune accent mai mult pe acei vizitatori care ar putea deveni mai usor clienti potentiali si care indeplinesc targetul produselor sau serviciilor comercializate de catre tine. Prin urmare, chiar daca ai o multime de vizitatori pe site, asta nu e de ajuns! Ai nevoie de oamenii care sa manifeste interes si dorinta de cumparare fata de produsele tale!
Iti oferim cea mai buna promovare a site-ului, prin realizarea campaniilor ADWords, eliminarea backlinkurilor care aduc un rezultat nefavorabil si toate acestea la un pret accesibil.