Am inceput din 2014, dar experienta noastra in web a inceput ca o pasiune de cand am pus mana pe prima tastatura.

Noi suntem Alina, Alex, Claudiu, Ovidiu si Alexandra .Impreuna cu colaboratorii nostri formam familia Alphatech.

In 2012, am facut primii pasi in lumea afacerilor: Alex in web development intr-o companie de top, iar Alina in management. Am invatat cat s-a putut de mult pentru ca in 2014 sa plecam pe propriul nostru drum. Desi nu mai lucram intr-o companie mare, am descoperit ca putem invata si singuri. Si de atunci nu ne-am mai oprit.

Ne place sa credem ca va ajutam sa va faceti auziti online. Va putem fi alaturi inca de la primii pasi: de la alegerea brandului sau crearea primei pagini de Facebook, pana cand afacerea voastra este destul de matura pe partea de online, incat sa nu mai aveti nevoie de noi.

Ne place Drupal-ul, dar nu ne limitam la asta. Putem face un simplu site de prezentare, dar putem face si browser based MMORPG-uri (Massively multiplayer online role-playing game).

Incepand de la o idee, cream designul, apoi implementam functionalitatea, iar in cele din urma ne ocupam de SEO si promovare. Desi suntem tineri, noi am crescut “online”. Experienta noastra nu se rezuma la anii adunati in salarii, ci la noptile in care invatam sa facem site-uri, inca din timpul in care acestea se rezumau la 3 paragrafe intr-un HTML.

Este foarte greu sa calculezi in ani de experienta ceea ce faci de cand ai pus mana pe o tastatura.

Echipa Noastra